Hoppa till textinnehållet

Coronaviruset ekonomi och tips

Hur påverkas ekonomin av coronaviruset? Covid-19 förändrar hela tiden läget – på börsen, men också gällande jobb, beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas.

Vi hoppas att vi snart kan träffas som vanligt igen!

Vi på Tjörns Sparbank tycker om att träffa våra kunder, men just nu är det som vi alla vet viktigt att visa varandra omtanke genom att hålla avstånd och minimera fysiska kontakter. Därför ber vi dig att i första hand göra dina bankärenden via våra digitala tjänster eller via telefon


Om du ändå behöver hjälp av oss på bankkontoret så tänk på att bara besöka oss om du är symtomfri, håll avstånd till andra och använd handsprit som finns i våra lokaler. Tack för visad förståelse och för att du hjälper till att bromsa spridningen av covid-19. Nu håller vi ut – så fixar vi det här tillsammans!

Råd och stöd till företag

Många företag påverkas av covid-19-spridningen. För att ge dig som företagare översikt på vilket stöd du kan få, från oss och från olika myndigheter har vi samlat den informationen tillsammans med råd och tips.

Spartips i coronatider

Att coronaviruset har förändrat vårt sätt att leva kan nog alla skriva under på. Du går förmodligen mindre på bio och konserter just nu? Och är du en av de som kommer jobba hemma i höst? Ja, då kan det finnas en del utgifter du inte längre har – och som kan läggas i ett sparande istället.

 

Mamma och vuxen son tittar på en surfplatta ute på verandan

Smarta apptips

Av omtanke för de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk att undvika våra kontor. Vi ber dig istället använda vår app eller internetbank för att göra dina banktjänster.

skyddar du dig mot bedrägerier

Just nu passar många på att försöka luras. Men med kunskap om hur det brukar gå till kan du skydda dig. Vi har listat vad du bör tänka på, både som privatperson och företag.