Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Skriv din fråga här

Juridiska tjänster för företag

Business people, walking, talking, having coffee.

Bli tryggare i ditt företagande genom att ha juridiskt korrekta avtal. Du som är företagskund i Tjörns Sparbank får tillgång till juridiska tjänster tack vare vårt samarbete med Leya Inci från Familjens Jurist.

Exempel på avtal och andra juridiska dokument som vi kan hjälpa dig med:

 1. Livsbesiktning® för företagare

  Få känner till hur privatliv och företag påverkar varandra juridiskt. Livsbesiktning® för företagare är en kostnadsfri genomgång av din juridiska situation. Tillsammans med en jurist går du igenom din situation och hittar de juridiska skydd som du behöver.

 2. Kompanjonavtal

  Här regleras viktiga frågor för företaget och dess delägare som inte framgår av till exempel bolagsordningen. Delägarna skapar i kompanjonavtalet en gemensam grund för företagets verksamhet.

 3. Testamente

  Ett testamente är en handling där du talar om vad som ska hända med dina tillgångar när du inte längre finns i livet. Ett testamente både kompletterar och ersätter arvsreglerna i lagen.

 4. Äktenskapsförord

  Det är inte säkert att ni vill dela på allt om ni skiljer er. Då kan ni välja att skriva ett äktenskapsförord där ni bestämmer att en viss tillgång inte ska räknas som giftorätt.

Kontakta Leya Inci

Via telefon eller mejl

Vill du veta mer eller boka en tid, ring Leya på 0303-440 440 eller mejla .

Via bankkontor

Välkommen till ett av våra kontor så hjälper vi dig.